DAŽĀDA VEIDA KALENDĀRI PĒC PASŪTĪJUMA

Par pirmā kalendāra rašanos īsti konkrētu ziņu nav, vien tas, ka tas radies Kurzemē ap 17. vai 18. gadsimtu. Ja, dzīvojot digitalizācijas laikmetā, kādreiz aizdomājamies par to, cik daudz agrāk pierastu lietu nu ir kļuvušas elektroniskas, tad kalendārs nav no tiem, kas gulstas aizmirstībā. Kalendārs ir it kā vienkārša lieta, ko redzam savās mājās un darba vietās, tas ir maksimāli personalizējams un pielāgojams.

Kalendāru personalizēšana šeit ir pieejama jebkuram interesantam, pat bez maksas interneta vidē, taču uzņēmuma reprezentatīviem nolūkiem vislabāk izvēlēties speciālās drukāšanas darbnīcas.

KĀDU DIZAINU IZVĒLĒTIES KALENDĀRIEM?

Kad tiek veidoti darbi, kuros svarīgs dizains un klienta iesaiste, rezultāts nevar neizdoties. Viens no iemesliem būtu tas, ka dizainiem var būt specifiskas drukāšanas prasības un, tas kas der maziem galda kalendāriem, nederēs lieliem sienas kalendāriem. Visa kalendārā iekļautā informācija tiek pārbaudīta un saskaņota, tādēļ nav jābaidās par izlaistiem vārdiem vai sajauktiem datumiem. Kalendāros var tikt iekļauta arī dažāda cita veida informācija, ja klientam tas ir aktuāli. Zelta vidusceļa atrašana visu parametru saderībā, nozīmē lielisku gala rezultātu!

MŪSDIENĪGI DRUKAS DIZAINI UN RISINĀJUMI KALENDĀRU IZVEIDĒ

Par spīti digitālajam laikmetam pilnā plaukumā, drukas pakalpojumi joprojām ir aktuāli un nekrīt aizmirstībā. Kalendārs ir viena no tām lietā, kuru ir ērtāk izmantot tieši taustāmā formātā. Sienas kalendāri, galda kalendāri, personalizētie kalendāri un visādi citādi veidoti pēc klientu vēlmēm un speciāla pasūtījuma ir drukas pakalpojums, kas pieejams sākot no noteiktas tirāžas. Kalendāri uzņēmumos kalpo arī kā dāvanas sadarbības partneriem, klientiem un darbiniekiem dažādos svētkos, visbiežāk, Ziemassvētkos. Mūsdienu dizaina un drukas iespējas neliks vilties par gala rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.