LABIEKĀRTOŠANAS UN GARĀŽU MONTĀŽAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Pasaulē jau sen, taču pie mums salīdzinoši jauns ir piedāvājums apdares, celtniecības un montāžas darbu paveikšana, izmantojot vienu uzņēmumu. Lai arī iesākumā tas varētu likties savādi, it īpaši, ja darāmo darbu ir daudz, bet patiesībā lielāka iespējamība, ka projektā kaut kas noies greizi ir tad, ja vienā objektā strādā dažādi uzņēmumi, kam vienam uz otru jāgaida un jākavē laiks. Betonēšana, vārtu, garāžu un angāru montāža, celtniecības darbi, labiekārtošanas projekti un to realizēšana ir tikai maza daļa no tā, ko ir iespējams izmantot viena pakalpojuma sniedzēja piedāvājuma ietvaros. Bruģis visos laikos ir bijis universāls veids, kā ieklāt ceļa un taciņu segumu, un daudzviet tas pat ceļ īpašuma vērtību(skatīt šeit – https://domusangari.lv). Zinoši meistari palīdzēs izvēlēties gan piemērotu bruģa veidu, ieklāšanas tipu un daudz ko citu, kas saistīts ar kvalitatīvu pakalpojuma sniegšanu.

KĀDĒĻ BŪVĒT SALIEKAMAS GARĀŽAS?

Saliekamās garāžas ir atšķirīga tipa. Divslīpu, horizontāla vai vertikāla jumta veidi ir tie, pēc kuriem nosaka garāžas veidu. Garāžas nav tikai mazajiem transportlīdzekļiem, bet arī lielajai tehnikai – traktoriem un kombainiem. Moduļu garāžu celtniecība ir jauna tendence, ko ar vien vairāk un biežāk izmanto klienti arī Latvijā. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ir iespējams iegādāties gan dzelzs, gan akrila garāžas. Cenas ziņā akrila garāžas būs nedaudz dārgākas. Garāžu uzstādīšanā vienmēr tiek respektētas klienta vajadzības un iespējas.

KĀ PIELIETOT VISAS ANGĀRU SNIEGTĀS IESPĒJAS?

Angāra būvniecība atvieglos dzīvi arī lielu saimniecību īpašniekiem. Angāriem var atrast visdažādākos pielietojumus. Populāri tos izmantot lauksaimniecības vai lielāku transportlīdzekļu uzglabāšanai, kā mantu glabātuvi un pat pasākumu rīkošanai. Moduļu angāri ir mobilas celtnes un nav problēmu ar to pārvietošanu uz citu vietu. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana. Ar vien biežāk apsildāmos angārus mēdz ierīkot dažādas darbnīcas, noliktavas un pat nelielas ražotnes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.