DABA, MIERS, KLUSUMS UN MĀJAS 20 MINŪŠU BRAUCIENĀ NO RĪGAS

Privātmāju ciemats Murjāņos ir lieliska iespēja, kā baudīt dabas mieru un modernu ikdienu. Tas viss atrodams 20 minūšu braucienā no Rīgas, kas rada ideālus apstākļus nokļūšanai darbā un mājās. Privātmāju ciematu piedāvājumu mūsdienās izvēlas daudzi. Tas sniedz iespēju iegādāties savu privātmāju un zemes gabalu jau sakārtotā apkārtnē, atkrīt dažādas problēmas un birokrātija, kas saistītas ar komunikāciju ierīkošanu, nereti tiek piedāvāti arī dažādi apsaimniekošanas pakalpojumi, apsargāta teritorija un daudz kas cits, kas dzīvošanu šādā kopienā padara īpaši ērtu un mierpilnu. Hi-tech stilā veidoti mājokļi iekļaujas ciemata vīzijā un vizuālajā tēlā. Pirkt zemi Murjāņos nav ekstra, bet gan lieliska iespēja izveidot savu ideālo mājvietu. Ar mājas īpašniekiem tiek slēgti dažādi līgumi, tostarp, apsaimniekošanas līgums, kas paredz arī dažādu papildus pakalpojumu iespēju(vairāk skatīt te – pārdod zemi). Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar urbāno visi, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

APKĀRTNES LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMI PRIVĀTMĀJU CIEMATĀ

Ar ciemata iedzīvotājiem tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas ietver visu – sākot ar teritorijas sakopšanu un beidzot ar atkritumu izvešanu un citiem ierastiem pakalpojumiem. Visa gada garumā atkrīt jebkāda veida raizes par to, ka piesniguša ceļa dēļ varētu nākties kavēt darbu un nobirušas koku lapas aizsprostotu notekas. Skaistu un sakārtotu apkārtni nodrošina apsaimniekošanas pakalpojumi visa gada garumā, ieskaitot dārzniecības darbus. Mūsdienās cilvēki dzīvo laika trūkumā, tādēļ mēdz būt situācijas, kad var neatlikt tik daudz laika savlaicīgai apkārtnes sakopšanai, tādēļ šāda veida pakalpojumi ir ļoti vērtīgi.

GLEZNAINI DĪĶI TAVĀ PAGALMĀ

Lai arī ciemats atrodas 20 minūšu braucienā no Rīgas, varētu rasties šaubas par to idillisko mieru, taču, varam nomierināt, ka bažām nav pamata, jo teritorijā ir ierīkots mežs un dīķi. Ūdens prieku baudīšana gada siltajā sezonā ir neizbēgama, it īpaši tādos gadījumos, kad dīķis atrodas tur pat pie mājas. Par dīķu tīrību un apsaimniekošanu nav jāuztraucas, jo tas ir atsevišķs pakalpojums, kas tiek sniegts ciemata iedzīvotājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.