MŪSDIENĪGĀKIE LOGU MONTĒŠANAS PIEDĀVĀJUMI

Kvalitatīviem logiem ir viena no galvenajām lomām mūsu mājokļa tehniskā stāvokļa teicamam līmenim. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Mūsdienās izgatavotie logi tiek veidoti, galvenokārt, no stikla paketēm, kas ievietotas plastmasas, koka vai alumīnija rāmjos. Pirms divdesmit gadiem vai nedaudz ātrāk, PVC logu montāža bija inovatīvākā pieeja logu izgatavošanai un visam, kas ar to saistīts. Pirmajos gados, plastmasas logus varējām redzēt vairāk sabiedriskā tipa ēkās, taču nepagāja ne tik ilgs laiks, ka tas kļuva par vienu no izplatītāko risinājumu ik vienā mājoklī. Ja ikdienā, ejot pa ielu, nedaudz ieskatīsimies, skaidrs, ka veco laiku koka logu rūtis ieraugām ar vien mazāk un mazāk(klikšķini te – metāla durvis). Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā.

KĀDUS PAKALPOJUMUS SNIEDZ LOGU MONTĀŽAS KOMPĀNIJAS?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Skaidrs, ka labiem logiem jābūt komplektā ar labām durvīm. Lai nodrošinātos pret nelūgtu ciemiņu apmeklējumiem, daudzi seko līdzi tendencēm arī durvju montāžas pakalpojumos. PVC durvis ir līdzīgas tām, kuras esam raduši redzēt balkonos un lodžijās. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. Šāda veida durvis ir ērts risinājums sētas vai palīgēku durvju montāžas gadījumos. Savukārt metāla durvis varam redzēt pie dzīvokļu un māju parādes ieejām. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

VAI UZŅĒMUMS VEIC IEKŠĒJĀS UN ĀRĒJĀS APDARES DARBUS UN MONTĒ PALODZES?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji vienmēr cenšas piedāvāt pilna spektra pakalpojumu klāstu, kas nozīmē ne tikai veco logu demontāžu un jauno uzstādīšanu, bet arī iekšējās un ārējās apdares darbus un palodžu montāžu. Nav iespējams iedomāties logus bez palodzēm. Neatkarīgi no montēto logu materiāla, kā beigu elements tiks uzstādītas palodzes. Kvalificēti meistari, kas ir īsti sava aroda pratēji, logu montāžas darbus veiks ātri un bez liekām problēmām jebkurā gadalaikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.