BRĪVĀ LAIKA PAVADĪŠANAS IESPĒJAS GADA SILTĀKAJĀ LAIKĀ

Vasara ir klāt un daudzi turpina īstenot savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no izplatītākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Parasti šādās vietās ir ierīkoti dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu un katamarānu īri(ieskaties te – Sup saullēkts). Dažādu ūdens atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

PĀRDOMĀTAS ATPŪTAS OPCIJAS PIE ŪDENS VISAI ĢIMENEI

Brīvdienas pie dažādām ūdenstilpnēm ir viena no latviešu iecienītākajām atpūtas formām. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos. Aktīvās atpūtas vietās, kurās atļauts arī peldēties, ir ierīkotas dažādas nomas vietas. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Kurš gan nevēlas pavadīt klusu, mierīgu un ģimenisku atpūtu uz ūdens, laivojot vai braucot ar katamarāniem?

VAI IESPĒJAMS NOMĀT LAIVAS UN EFOIL DĒĻUS?

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.