BRĪVDIENU PAVADĪŠANAS IESPĒJAS VASARĀ

Vasarai ritot pilnā sparā, brīvdienu plāni tiek kalti uz nebēdu. Noteikti, ik vienam no mums patīk baudīt savas brīvdienas ar sev mīļiem un tuviem cilvēkiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem. Latvijā ir fantastiska iespēja savu brīvo laiku pavadīt upju, ezeru un jūras krastos(vairāk informācijas var iegūt te – ūdens motocikla īre). Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties! Laivu, SUP dēļu un pat e-foil dēļu noma ir pieejama tur pat kempingos uz vietas, kas nozīmē vēl labāku brīvdienu baudīšanas plānu!

BRĪVĀ LAIKA PAVADĪŠANA PIE DABAS KRŪTS VISAI ĢIMENEI!

Interesentiem noteikti radīsies jautājumi par to, kurus nomas pakalpojumus vislabāk izvēlēties. Ir vairāki veidi kā to darīt. Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Pasākumu rīkošana, gida pakalpojumi, dažādu brīvā laika pavadīšanas iespēju piedāvāšana un daudz kas cits parasti tiek piedāvāts tiem interesentiem, kuri meklē atpūtas iespējas pie ūdeņiem. Nomāt iespējams pat buru laivas un katamarānus, kas mēdz piesaistīt daudz interesentu. Buru laivas-jahtas noma, sniedz iespēju atpūsties līdz pat 8 cilvēku lielai grupai.

VAI IESPĒJAMS IZNOMĀT SUP UN EFOIL DĒĻUS?

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi mēdz būt dažādi un paredzēti dažādiem mērķiem – sportistiem un iesācējiem, dēļu lielām cilvēku grupām līdz desmit cilvēkiem un pat plosta veida sup dēļi mantu pārvadāšanai. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. Ar litija-jonu akumulatoru aprīkotais e-foil dēlis, ātri vien ļaus jums sasniegt jaunus augstumus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.