KUR IZDEVĪGI NOPIRKT KONTAKTLĒCAS?

Cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar redzi, bieži vien ir vairākas iespējas, kādus redzes korekcijas līdzekļus lietot ikdienā. Tiesa gan, jāatzīst, ka briļļu iegāde nav lēts prieks un acu lāzeroperācijas ne tik, tādēļ pastāv vēl kāda opcija – kontaktlēcas. Ja savu redzes problēmu dēļ līdz šim bijāt spiesti valkāt tikai brilles, tad varam iepriecināt, jo arī specifiskas redzes problēmas mūsdienās ir iespējams risināt ar kontaktlēcu palīdzību. Dažāda veida redzes korekcijas līdzekļi ir pieejami plašam klientu lokam te un lēcas ir ērtas ar to, ka tās ir grūtāk nozaudēt un ir praktiski nemanāmas. Kontaktlēcas ir iespējams iegādāties arī internetā, bez steigas, izvēloties sev piemērotākās, taču, pirms tam iesakām konsultēties ar optometristu, lai noskaidrotu kāda stipruma lēcas ir piemērotas un vajadzīgas.

DAUDZVEIDĪGS KONTAKTLĒCU KLĀSTS TIEŠSAISTES VEIKALOS

Internetā ir iespējams iegādāties arī optikas preces. Ir dažādi kontaktlēcu veidi, turklāt, iespējams valkāt arī lēcas, kas vienkārši izmaina acu krāsu, tādējādi, izmantojot tās kā imidža pilnveidošanas līdzekli. Pamatā lēcas tiek iedalītas pēc izmantošanas ilguma un valkāšanas veida. Tiem, kuri ir aizmāršīgi, noteikti ieteicams iegādāties lēcas, kuras nav nepieciešamība katru vakaru ņemt ārā, jo ne visi lēcu veidi ir paredzēti lietošanai arī pa nakti un vairāku dienu garumā pēc kārtas. Kontaktlēcas var lietotas gan redzes korekcijai tuvumā, gan tālumā, gan tie, kuriem ir noteikts astigmātisms.

OPTIKAS VEIKALA PIEDĀVĀJUMS LĒCU IZVĒLĒ

Optikas preču cena vienmēr ir spēlējusi lielu lomu tajā, kādus redzes korekcijas līdzekļus izvēlamies. Kontaktlēcu cena vispievilcīgākā ir tieši akciju laikā, kā jau jebkurām precēm. Ja izvēlaties izmantot vienas dienas kontaktlēcas, tad cena kļūs izdevīgāka, ja izlemsiet iegādāties iepakojumu, kurā ir kontaktlēcas vairākiem mēnešiem vai pat gadam. Savukārt divu nedēļu kontaktlēcas izmaksā līdz divdesmit eiro un iepakojumā ir vairākas lēcas, kuras lietojamas pa dienu, bet nav paredzētas lietošanai 24 stundas diennaktī. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. To cena ir ap 50 eiro un kalpo kā spēcīgs redzes korekcijas līdzeklis, tādēļ pirms to iegādes un lietošanas, nepieciešams konsultēties ar savu optometristu. Tiem, kuriem ir nepieciešama redzes korekcija gan tālumā, gan tuvumā, ir iespējams iegādāties multifokālās lēcas un to cena ir vidēji ap trīsdesmit eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.