KRĀSNIS UN KAMĪNI PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Ik vienam no mums patīk siltums un komforts, tādēļ skaidra, ka sākoties ziemas mēnešiem ir nepieciešams domāt par telpu apsildīšanu. Centrālapkure, apkures katli, siltā gaisa izpūšana telpā, krāsnis un plītis – spēj tik izvēlēties. Lai saprastu kāds apkures veids ir piemērotākais, jāizvērtē daži kritēriji – kādas telpas jāapkurina, cik bieži, kādi ir kurināšanas paradumi. Daudzdzīvokļu mājās lielu izvēles iespēju nav, jo tiek izmantota centralizētā pilsētas apkures sistēma, taču privātmāju iemītnieki, bieži vien izvēlas ziepakmens krāsnis un kamīnus vai apkures katlus(vairāk informācijas par kamīniem te – https://www.tulikivi.lv/katalogs/kamini-krasnis/). Mums tiek pierastās podiņu krāsnis pēdējos gados tiek aktīvi aizstātas ar ziepakmens krāsnīm un kamīniem. To askētiskais dizains un ērtā lietošana sniedz iespēju to pievērt jebkāda veida interjeram.

VAI ZIEPJAKMENS KRĀSNS IEDERĒSIES MANĀS MĀJĀS?

Kamīns un krāsns, pavisam noteikti, telpai spēj piešķirt patīkamāku gaisotni un veicināt pozitīvas emocijas. Stūra kamīni ir aprīkoti ar platām durvīm, kas ļauj droši vērot liesmas un telpā sagaidīt siltumu. Pateicoties tam, ka krāsnis ir iespējams izveidot dažādās krāsās un pielāgotas klienta vēlmēm un telpas iespējām, tās iederēsies jebkurā interjerā. Protams, iespējams arī veikt individuālus pasūtījumu arī ar dažādām papildus funkcijām, piemēram, malkas cepeškrāsni. Ziepjakmens, no kā tiek veidotas krāsns un kamīni, ir ļoti pateicīgs materiāls apstrādei un tam piemīt liela siltumnoturība.

KĀ IZVĒLĒTIES PIRTS KRĀSNI?

Atsevišķa apkures iekārtu grupa ir saunas un pirts krāsnis. Arī šeit lielu nozīmi diktē tas, kādas vēlmes ir pasūtītājiem un kādas pirtiņas vai saunas ir nepieciešams kurināt. Ir iespējams izvēlēties kamīnus, kas vienlaikus gan apkurinās pašu pirti, gan priekštelpu, gan tikai pirts telpu. Pirts rituāli latviešiem ir ļoti tuvi un daudzi izvēlas to kā ideālo relaksācijas veidu pēc garas darba nedēļas. Lai krāsnis būtu maksimāli universālas un iederētos jebkāda veida interjerā, tās tiek veidotas pēc askētiskā Skandināvu dizaina. Protams, ka šādus pasūtījumus iespējams veikt arī individuāli, lai pēcāk pirts rituāli sniegtu vēl lielāku relaksāciju. Liela nozīme, kā jebkurai apkures iekārtai, ir pirts krāsns pareizai apkopei un ekspluatācijai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.