KVALITATĪVAS RIEPAS, DISKI UN TEICAMS SERVISS RĪGĀ

Ceļu satiksmes drošībā, mašīnas riepu tehniskajam stāvoklim ir ļoti liela loma. Riepu tehniskajam nobraukumam noteikti ir jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām mašīnas riepām. Riepu cenu kategorijas ir ļoti dažādas, kas ne vienmēr nozīmē to, ka dārgākās ir labākās, taču der atcerēties, ka pārāk liela taupīšana uz riepu rēķina nav vēlama. Pirms riepu maiņas, noteikti jākonsultējas ar speciālistu servisā, jo, daudzi nemaz nenojauš, ka riepām tiek piemēroti vairāk kā desmit kritēriji, kas nosaka to piemērotību dažādiem faktoriem(skatīt te – Sailun ziemas riepas). Sertificēti riepu servisi un garāžas būs īstā vieta, kurā griezties pēc palīdzības, lai noskaidrotu visu par savas mašīnas riepām un diskiem.

KĀ PRECĪZI KOPT RIEPAS UN DISKUS?

Auto riepu garāžas vienmēr piedāvā dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar auto riepu un arī disku stāvokļa pārbaudi. Piemēram, daudziem būs pārsteigums uzzinot, ka diski nav tikai dekoratīvs elements, bet nozīmīga riepu un riteņu sastāvdaļa. Auto riepu serviss katrā ziņā ietver arī disku apkopi, tāpēc riepu serviss nenoliedzami parūpēsies arī par tiem. Katrs mašīnas riepu serviss piedāvā ne tikai riepu nomaiņu un arī auto disku apkopi, bet arī auto riepu glabāšanas servisu un auto riepu balansēšanu.

KAS NORĀDA UZ RIEPU UN DISKU ATBILSTĪBU AUTOMAŠĪNAI?

Piedāvājumā var atrast gan jaunas, gan mazlietotas auto riepas plašam automašīnu klāstam. Daudzi izvēlas iegādāties lietotas riepas, jo, nereti to cena var būt teju uz pusi zemāka kā jaunam riepu komplektam, taču, nevajadzētu pirkt kaķi maisā un pārliecināties par riepu kvalitāti. Tas attiecas ne tikai uz ziemas, bet arī vasaras riepām. Jau lietotas vasaras riepas maksā teju uz pusi mazāk. Ja plānojat iegādāties lietotas vai maz lietotas riepas, pirms tam derētu neliela konsultācija riepu servisā, lai saprastu, vai šāda izvēle piemērota jūsu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.